Stendap šou Mariane Aranđelović i Ivana Tomića

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stendap šou Mariane Aranđelović i Ivana Tomića

U Ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić će se u subotu 13. februara od 20.30 izvoditi kontroverzni stendap šou Mariane Aranđelović i Ivana Tomića. Ovo dvoje komičara "obećava političku nekorektnost".

Mariana Aranđelović je diplomirana glumica sa velikim iskustvom u pozoristu, filmu, radiju, televiziju i stendap komediji. Teme njenog šoua, “Stand up No 1” su televizija, posebno rialiti program, moda i muško-ženski odnosi. Jedna je od najboljih stendap komičarki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u regionu, sto je potvrđeno na njenim mnogobrojnim nastupima u Beogradu, po Srbiji, Sloveniji i drugde.

Ivan Tomić od pre tri godine nastupa sa “Čiča Tomićevom kolibom” u Beogradu, po Srbiji, Sloveniji, Švajcarskoj, Engleskoj i Hrvatskoj. U svom nastupu Ivan se iznova pita: Šta je zajedničko sinhronizovanju crtaća i Haškom tribunalu? Kakva je veza između pobednika na Matematičkoj olimpijadi i ražnjeva od prohroma? Moze li se srpska narodna pesma prepevati na engleski?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HUMOR I ROMANTIKA: STAND UP u susretu Danu zaljubljenih 13. februara u UK Vuk

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2016

Priredite voljenoj osobi nezaboravni provod na Stand up nastupu Ivana Tomića i Mariane Aranđelović 13. februara u UK Vuk...Uigrani dvojac domaće stand up scene zabaviće publikom humorističnim pristupom romantičnim i ne-tako-romantičnim pitanjima, kao što su: Šta je zajedničko sinhronizovanju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.