Star Trek: Starfleet Academy zvanično stiže na Paramount+

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 20:10

Star Trek: Starfleet Academy zvanično stiže na Paramount+

Serija bi trebala da počne sa produkcijom sledeće godine.

CBS studio i Paramount+ su zvanično najavili, Star Trek: Starfleet Academy, novu Star Trek seriju koja će pratiti novu klasu Starfleet kadeta.

Produkcija će početi sledeće godine. Na proslavi povodom postignutog dogovora za novu seriju, glavni scenaristi i producenti Aleks Kurcman i Noga Landau dali su izjave koje će nas malo bolje upoznati sa pričom u Starfleet Academy.

"Prijem je sada otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Akademiju Zvezdane flote (Starfleet Academy)! Istražite galaksiju! Vodite vašu sudbinu! Po prvi put u preko jednog veka, naš kampus će biti ponovo otvoren da primi pojedince od najmanje 16 zemaljskih godina (ili ekvivalentne vrste) koji sanjaju da prekorače svoje fizičke, mentalne i duhovne granice, i koji cene prijateljstvo, drugarstvo, čast i odanost cilju većem od njih samih."

"Kurs će biti rigorozan, instruktori među najsjajnijima u svojim oblastima, a oni koji budu primljeni živeće i učiti rame uz rame sa najraznovrsnijom populacijom studenata koji su ikada primljeni. Danas podstičemo sve koji dele naše snove, ciljeve i vrednosti da se pridruže novoj generaciji vizionarskih kadeta dok prave prve korake ka stvaranju svetle budućnosti za sve nas. Prijavite se danas! Ex Astris, Scientia"

Pored Kurcmana i Landaua, kokreatori Absentia serije će se pojaviti kao izvršni producenti.

O postojanju Starfleet Academy serije izveštavano je prošlog meseca, kada smo saznali da će Violo raditi na seriji, i da će Starfleet Academy slediti predstojeći Star Trek: Section 31 spinof.

Paramount+ ima široku ponudu originalnih Star Trek serija, uključujući Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks, Star Trek: Prodigy, i Star Trek: Strange New Worlds.

Paramount je u poslednje vreme imao dosta najava novih Star Trek serija, pošto smo nedavno saznali da će se Star Trek: Discovery završiti sa 5. sezonom, dok su Strange New Worlds i Lower Decks obnovljeni. Star Trek: Picard aktuelna sezona će označiti kraj Next Generation serijala, a američke kolege su nedavno sele da razgovaraju sa glumcima o trećoj sezoni Picard-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.