Šta se krije iza zavese?

Izvor: B92, 07.Apr.2010, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se krije iza zavese?

Ustanova kulture „Vuk Karadžić" predstavila je novi projekat „Iza kulisa" u okviru kojeg će deca i mladi naučiti više o funkcionisanju pozorišta.

„Iza kulisa" je kreativno edukativni projekat koji se odvija pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda. Projekat će omogućiti mladima od 12 do 19 godina da iz prve ruke upoznaju rad pozorišta sa one strane scene.

Oni će imati priliku da prisustvuju probama i predstavama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa repertoara UK „Vuk Karadžić". Kroz mnogobrojne radionice koje će voditi producenti, glumci, reditelji, teatrolozi i ostali koji čine pozorište, polaznici će prisustvovati nastajanju jednog pozorišnog projekta. Na kraju programa svi će zajedno učestovati u stvaranju prave predstave o pozorištu na sceni „KULT" ove ustanove kulture.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu www.ukvuk.org.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.