Šta Tom Hidlston misli o glasinama da će biti Bond

Izvor: B92, 11.Jun.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Tom Hidlston misli o glasinama da će biti Bond

Špekulacije oko toga ko će preuzeti ulogu slavnog agenta Džejmsa Bonda i dalje traju.

Poslednje govorkanje izazvali su fanovi glumca Toma Hidlstona, pri čemu je i on sam u početku izrazio pozitivan stav ka tome. Međutim, kako navodi ComicBook.com, na nedavno održanom Wizard World Comic Con-u u Filadelfiji, Hidlston je izjavio: “Žao mi je što ću vas razočarati, sve. Ne mislim da objava dolazi. Veoma sam zadovoljan što čujem entuzijazam. Nema tu mnogo šta da se kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a da nisam već rekao – vaša pretpostavka je dobra kao i moja, da budem iskren”.

Tom Hidlston je glumac koji se proslavio igrajući u filmovima koji su deo tzv. Marvel Cinematic Universe-a, kao što su “Thor” (2011.), “The Avengers” (2012.) i “Thor: The Dark World” (2013.). On je rekao za Sunday Times da je veliki fan fanšize o Džejms Bondu: “Ja sam veliki fan serije. Svi smo išli da gledamo ‘Spectre’ kada smo snimali ‘Skull Island’ na Havajima. Jednostavno volim naslovnu pesmu, celu priču i mitologiju. Volim celu stvar. Ako ikada dođe prilika i pokuca, biće to izuzetna stvar”.

Sem Mendez, koji je bio jedan od režisera filmova o Bondu, “Skyfall” (2012.) i “Spectre” (2015.) rekao je da nema svrhe da se preko interneta lobira za pojedine glumce ili glumice za ulogu Džejmsa Bonda: “To nije demokratija…[izvršni producent] Barbara Brokoli odlučuje ko će biti sledeći Bond, kraj priče”.

Pogledajte video u kome se Tom Hidlston obraća povodom špekulacija u vezi uloge Džejmsa Bonda.

Izvor: blockbuster.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.