Sonja Kolačarić zamenila Kalinu Kovačević

Izvor: Glas javnosti, 19.Mar.2011, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja Kolačarić zamenila Kalinu Kovačević

BEOGRAD - U popularnom mjuziklu Pozorišta na Terazijama "Maratonci trče počasni krug" glavnu žensku ulogu Kristinu od sinoć, umesto Kaline Kovačević, tumači glumica Sonja Kolačarić.

Za mladu glumicu, poznatu po naslovnoj ulozi u filmu "Čarlston za Ognjenku", ovo će biti prvi mjuzikl, kao i prva uloga u Pozorištu na Terazijama.

U predstavi sa više od 80 učesnika igraju i Ivan Jevtović, Ivan Bosiljčić, Marko Živić, Janoš Tot i drugi. Mjuzikl koji je nastao >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na osnovu poznatog teksta Dušana Kovačevića, adaptirao je i režirao Kokan Mladenović.

Premijera ove predstave bila je u maju 2008. godine i već treću sezonu nailazi na odličan prijem kod publike i kritike.

Sa "Maratoncima" Pozorište na Terazijama gostovalo je na festivalima "Dani komedije" u Jagodini, Nomus u Novom Sadu, Mokranjčevi dani u Negotinu, "Festival Ljubljana" u Sloveniji...

Autorski tim predstave čine kompozitori Zoran Hristić, Marko Grubić i Irena Dragović, autor songova je Maja Pelević, dirigent Vojkan Borisavljević i koreograf Mojca Horvat.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.