Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Izvor: B92, 22.Jan.2022, 13:31

Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Kolumbijska 'kraljica kokaina" Griselda Blanko privući će svetlo pažnje svojom životnom pričom u novim nastavcima Netfliks serije "Narcos", a igraće je njena slavna zemljakinja Sofija Vergara.

Kreator serije Erik Njuman potvrdio je da će glumica Sofija Vergara (49) uteloviti Grizeldu Blanko u novoj sezoni 'Narkosa'.

Radnja će pratiti snalažljivu preduzetnicu Grizeldu koja je stvorila jedan od najuspešnijih narko kartela u istoriji.

Zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je bila poznata kao brižna majka, a njena kombinacija šarma i divljaštva pomogla joj je da uravnoteži jednostavan porodični život sa opasnim poslom.

Zbog ove smrtonosne kombinacije lukavstva i veštog rada, Grizelda je dobila nadimak "Kuma".

Projekat se razvijao osam godina, a kolumbijski reditelj Andres Baiz (47) režiraće svih šest epizoda.

Njuman tvrdi da se Vergara pokazala kao izuzetno talentovana i da je ovo njen projekat iz snova jer je glumica dala sve od sebe da pokaže koliko joj ova uloga znači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2022

Kolumbijska "kraljica kokaina" Griselda Blanko privući će svjetlo pažnje svojom životnom pričom u novim nastavcima Netfliks serije "Narcos", a igraće je njena slavna zemljakinja Sofija Vergara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.