Snimaće se serija Hari Poter? VIDEO

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 19:35

Snimaće se serija "Hari Poter"? VIDEO

Godinama nakon završetka serijala filmova o Hariju Poteru, čini se da serija ipak počinje.

Ako je verovati pisanju Blumberga i brojnih američkih medija, Varner Bros.Discoveri planira da uskoro počne proizvodnju serije "Hari Poter" i da je pokrene na HBO Max-u.

Projekat će biti zasnovan na priči J.K. Rouling, za razliku od spin-offa kao što su "Fantastične zveri". Kako prenose američki mediji, svaka od sezona bi preuzela radnju iz jedne od sedam knjiga, što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znači da bi se serija snimala godinama.

Portparol HBO Max odbio je da komentariše ove spekulacije, a zanimljivo je da bi autorka knjiga J.K. Rouling bila uključena samo u kreativnom delu, ne bi učestvovala kao primarni kreator, niti bi bila aktivna tokom snimanja na setu.

U stanju pripravnosti

Izvori bliski celoj situaciji tvrde da su Varner Bros. Discoveri i Rouling u pripravnosti i da verovatno samo čekaju da se HBO, koji je u vlasništvu Varner Bros., spoji sa Discoveri+, još jednim strimingom u vlasništvu tog studija, te da se rebrendira pod novim imenom.

Inače, Varner Bros. već dugi niz godina planira da napravi seriju, ali do sada je fokus bio na spin-off-u "Fantastičnih zveri". Međutim, nakon što ih je preuzeo Diskaveri, neki od ljudi koji su radili na razvoju sadržaja su otpušteni i sada se, po svemu sudeći, planira serijal o Hariju Poteru.

Filmski serijal, koji se prikazivao od 2001. do 2011. godine, ostvario je čak 7,7 milijardi dolara, nakon čega je snimljen spin-off "Fantastične zveri", zatim Hari Poter i ukleto dete i, na kraju, video igrica Hogvorts Legasi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Snimaće se serija "Hari Poter"?

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2023

​Godinama nakon završetka serijala filmova o Hariju Poteru, čini se da serija ipak počinje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.