Slobodan Trkulja u Pozorištu na Terazijama

Izvor: S media, 17.Jan.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Trkulja u Pozorištu na Terazijama

Koncertna sezona u Pozorištu na Terazijama nastavlja se sutra nastupom Slobodana Trkulje i člana njegove grupe „Balkanopolis" pijaniste Franca fon Čozia, najavljeno je iz te pozorišne kuće.

Na koncertu, pod nazivom "Muzika za dvoje", Trkulja i Čozi će provesti publiku kroz tradiciju „Balkanopolisa", uz svirku džeza i klasične muzike.

Čozi, koga mnogi smatraju najperspektivnijim i najtalentovanijim džez pijanistom u Evropi, već je pokupio glavne nagrade >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na prestižnim džez festivalima, a na svetskom takmičenju pijanista „Montreaux Jaž Festival" prošle godine osvojio je vicešampionsku titulu.

Isti koncert novosadska publika imaće priliku da čuje 29. januara, u Srpskom narodnom pozorištu.

Ulaznice za ove koncerte mogu se kupiti na biletarnicama oba pozorišta, kao i u Bilet servisu i prodavnici „Mamut" u Novom Sadu, po ceni od 1.200 do 2.300 dinara.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobodan Trkulja u Pozorištu na Terazijama i u Novom Sadu

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Jan.2010

Koncertna sezona u Pozorištu na Terazijama nastavlja se sutra nastupom Slobodana Trkulje i člana njegove grupe „Balkanopolis" pijaniste Franca fon Čozia (Franz von Chssy), najavljeno je iz te pozorišne kuće. Na koncertu, pod nazivom "Muzika za dvoje", Trkulja i Čozi

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.