Skunk Anansie u Ljubljani i Zagrebu

Izvor: Kontra magazin, 02.Mar.2010, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skunk Anansie u Ljubljani i Zagrebu

Sastav Skunk Anansie nastupiće u Zagrebu i Ljubljani u okviru Mars festivala u maju mesecu, objavljeno ja na zvaničnom sajtu benda i njihovoj mail listi. Bend će 28. maja nastupiti u Zagrebu, gde će se festival dešavati u Klubu Močvara i dvorištu i dvorani Jedinstva, dok će u Ljubljani nastupiti dan ranije, 27. maja. Sastav Skunk Anansie ponovo je na okupu od 2009. godine i to u originalnoj postavi. 2. novembra prošle godine su objavili kompilaciju hitova 'Smashes And Trashes' na kojoj su se našle i dve nove pesme. Detaljne informacije o ovim događajima znaće se uskoro.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skunk Anansie 28. svibnja u Zagrebu

Izvor: CroModa.com, 02.Mar.2010

Skunk Anansie bit će headlineri Mars Festivala 28. svibnja i to na glavnoj pozornici u dvorištu Jedinstva (Močvara, Trnjanski nasip). Dvorana Jedinstvo bit će drugi floor namijenjen isključivo elektronskoj glazbi, dok će Klub Močvara preuzeti ulogu trećeg floora. Bit će to premijerni nastup...

Nastavak na CroModa.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.