Silicon Soul i Keni Larkin u Beogradu

Izvor: B92, 24.Dec.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silicon Soul i Keni Larkin u Beogradu

U beogradskom klubu "Tjub" 1. januara će nastupiti škotski didžej dvojac Silicone Soul na, a jedan od najkvalitetnijih predstavnika stare škole Detroita, Keni Larkin, u istom klubu gostuje 3. januara, saopštili su organizatori.

kotski duo Grem Ridi i Kreg Morison su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste, upisali nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najvećih nagrada u plesnoj muzici, a usput i odbili da se pojave u hit emisiji BBC-a „Top of the Pops“. U svakom slučaju, Silicone soul su dobro poznati beogradskoj publici i njihovo gostovanje garantuje još jednu dobru zabavu, obećavaju iz kluba. Domaća podrška je DJ duo ZWEIN, a karte koštaju 1.000 dinara.

Jedan od najboljih predstavnika stare škole Detroita Keni Larkin izlazi za DJ pult kluba "Tjub" 3. januara. Larkin je je stvorio neke od neprolaznih tehno numera, a poznat je i kao osoba koja je uticala na mnoge mlađe umetnike i generalno na američki, britanski i nemački tehno. Međutim, pošto se poslednjih godina bavio stend ap komedijom deo mlađe generacije i ne zna koliko je veliki njegov doprinos elektronskoj muzici, pa će ovaj nastup biti dobra prilika da se beogradski posetioci klubova upoznaju sa njegovim radom. Podrška je Kid Kimi, a ulaz je 500 dinara. Dan kasnije su, uz slobodan ulaz, Oysha i Goran Starčević.

Zagrevanje za Larkina i Silicone Soul je ovog, prednovogidišnjeg vikenda (27. i 28. decembar), kada se održava “Wonder woman weekend” koji će okupiti najbolje DJ dame u zemlji. Prvog dana Wonder womana, u petak, 27. decembra, su Lea Dobričić, Tijana T. i Kristina Lalić. Dan kasnije za miks pult izlazi trio Ann D, Lady Dee i Loco Baby. Prvog dana karta košta 300 dinara, dok je drugog ulaz besplatan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.