Ser Ijan Makelen: Dosta mi je Gandalfa

Izvor: B92, 28.Nov.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ser Ijan Makelen: Dosta mi je Gandalfa

Slavni glumac ser Ijan Makelen neće se vraćati u Srednju zemlju.

Ipak, čovek kog je proslavila uloga Gandalfa uvek će se sećati te faze života s toplinom u srcu.

“Mislim da smo ostali bez materijala. Mislim da sam završio s Gandalfom. Iako mi je bilo divno na snimanju u Novom Zelandu, to traje već 15 godina”, rekao je on.

Čak i da je “zagrejaniji” da se vrati u ulogu, Piter Džekson se, barem ne u ovoj formi, neće snimati nove filmove po Tolkinovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << knjigama. Naime, trilogija “Hobit”, dobila je vrlo “mlak” prijem publike i kritike.

Iako nije imao slične izjave za ulogu Magneta u “X-Men” franšizi, ne zna se da li će imati priliku da se vrati tom mutantu.

S druge strane, Makelen se posvetio drugim projektima. Već je igrao starog Šerloka u filmu “Mr. Holmes”, a uskoro će se pojaviti kao sat Kogsvort u adaptaciji “Lepotice i zveri”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.