Izvor: SEEcult.org, 11.Jul.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeparović i Horvat ponovo na Bitefu

Među autorima predstava u glavnom programu 53. Bitefa, koji će biti održan od 17. do 26. septembra u Beogradu, ponovo će se naći i regionalne pozorišne zvezde Borut Šeparović i Sebastijan Horvat. Posle gostovanja na jubilarnom, 50. Bitefu predstavom “Nad grobom glupe Europe”, u produkciji HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke, Sebastijan Horvat se vraća u Beograd predstavom “Ali: strah jede dušu” Drame Slovenskog narodnog gledališča iz Ljubljane.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezde iz Hrvatske ponovo na BITEF-u!

Izvor: Mondo, 11.Jul.2019

Zvezde regionalnog pozorišta Borut Šeparović i Sebastijan Horvat na 53. Bitefu..Bitef će se ove godine, po pedeset treći put, održati u Beogradu od 17. do 26. septembra. U glavnom programu, publika će imati priliku da vidi dvanaest predstava koje predstavljaju presek najrelevantnijih evropskih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.