Seka Sablić: Strašno je, užasno se bojim

Izvor: B92, 30.Nov.2020, 12:07

Seka Sablić: "Strašno je, užasno se bojim"

Počelo je snimanje nove domaće serije "Tri muškarca i tetka" koju će publika uskoro moći da gleda na Prvoj televiziji. Tetku glumi legendarna Jelisaveta Seka Sablić.

Ona se uključila u "Jutro" na TV prva i govorila o seriji, ali i tome kako se oseća zbog pandemije koronavirusa.

"Strašno je. Užasno se bojim, ali verujte kad sednem na set, kad počne scena sve zaboravim i počnem da se radujem", rekla je naša legendarna glumica.

Serija "Tri muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tetka" snima se po uzoru na planetarno popularnu seriju "Dva i po muškarca". Govoreći o seriji, Sablić je objasnila da je reč o "dva neoženjena probisveta, koji svaki ima svoj profil".

"Sve se oslanja na naš mentalitet i našu realnost. Publika mora da prepozna sebe, svog komšiju, rođaka, sina...", rekla je Sablić.

Istakal je i da je glumačka ekipa sjajna, kao i logistika.

"Ekipa je sjajna, logistika, ljudi koji drže ovaj projekat su stvarno sjajni. Sve to funkcioniše na jednom zavidnom, našem srpskom nivou", poručila je Sablić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"UŽASNO SE BOJIM, STRAŠNO JE!" Seka Sablić iskreno o korona virusu, ali i o mlađim kolegama: "Postrojavam ih, zapretila sam"

Izvor: Blic, 30.Nov.2020

Glumica Jelisaveta Seka Sablić uključila se u jutarnji program "Prve" televizije sa snimanja nove serije "Tri muškarca i tetka".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.