SRDJAN DINČIĆ SA NOVOM STAND UP KOMEDIJOM DOLAZI U NIŠ

Izvor: kult-URA.com, 26.Nov.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRDJAN DINČIĆ SA NOVOM STAND UP KOMEDIJOM DOLAZI U NIŠ

U subotu, 28. novembra, u niškom Domu Vojske, nastupiće komičar Srđan Dinčić, sa početkom u 20h. Komičar je više puta nastupao pred niškom publikom, ali ovog puta će predstaviti svoju novu stand up komediju “Đavo iz jagode”.
Nastup u Domu Vojske deo je Dinčićeve turneje, koja obuhvata 30 gradova u Srbiji i regionu, a koja će se završiti beogradskom premijerom 1. aprila 2016. godine. Komičar je široj publici poznat i kao jedan od scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i jedan od voditelja i učesnika “Četiri i po muškarca”, jednog od segmenata ove emisije. Ostvario je zapaženu saradnju sa organizacijom “Standup.rs”, sa kojom je snimao emisiju “Stand...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.