SNUPI, ČARLI BRAUN I OSTALE KLINJE DOLAZE U NIŠ

Izvor: kult-URA.com, 20.Avg.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNUPI, ČARLI BRAUN I OSTALE KLINJE DOLAZE U NIŠ

Bioskop “Vilin Grad”, povodom proslave rođendana i filma “Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D”, organizuje druženje sa likovima iz filma od 20. do 22. avgusta na platou ispred tržnog centra “Kalča”. Svi prolaznici biće u prilici da se fotografišu sa Snupijem, Čarlijem Braunom i ostalom ekipom iz novog ostvarenja.
Studio “20th Century Fox”, na osnovu stripa, snima animirani 3D film “Klinje: Čarli Braun i Snupi šou”, koji će otkriti mnoge tajne ove vesele družine i upoznati nas sa misterioznom devojčicom u koju je zaljubljen Čarli Braun. Čarli Braun je obećao sebi da će, nakon što upozna nju, sve biti drugačije, ali kako to već život nalaže, stvari ne teku uvek po planu. Njegov verni...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.