SKC 40 godina rada

Izvor: Arte, 22.Dec.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKC 40 godina rada

Kako je mesec decembar u znaku proslave četrdeset godina SKC-a u petak 26. decembra u svim prostorima biće organizovan celodnevni program (početak u 12h) koji će SKC pokloniti svojoj vernoj publici, saradnicima i prijateljima koji su zajedno sa zaposlenima doprineli da ovo kultno mesto zaista bude "mesto od istorijskog značaja".

Nastavak na Arte...






Povezane vesti

Četrdeset svećica na rođendanskoj torti SKC-a

Izvor: Politika, 22.Dec.2008

Kultna ustanova, koja je iznedrila mnoge istaknute umetnike, nizom događaja obeležiće veliki jubilej ..Studentski kulturni centar, mesto koje je zlatnim slovima ucrtano u kulturnu mapu prestonice, proslaviće u petak 26. decembra 40 godina postojanja. Prema rečima Dragice Vukadinović, urednice...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.