Izvor: SEEcult.org, 30.Jan.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEEcult među najboljima 2012.

Portal SEEcult.org četvrtu godinu za redom uvršten je medju 50 najboljih sajtova u Srbiji - u tradicionalnom izboru uglednog časopisa PC Press. Među 50 najboljih sajtova u Srbiji u 2012. godini su i drugi sajtovi koji su nagrađivani ranije - što pokazuje da kvalitet opstaje, ali su se probili i novi kandidati.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Web Top 50: Informacija.rs najbolji IT sajt u Srbiji

Izvor: Informacija.rs, 31.Jan.2013, 10:21

Juče su u Beogradu u Skupštini grada uručena priznanja predstavnicima 50 najboljih srpkih sajtova po izboru uglednog časopisa PC Press. Tradicionalni, šesnesti po redu izbor najboljih srpskih sajtova, Web Top 50, po izboru urednika i članova redakcije PC Press-a, po drugi put za tri godine koliko...

Nastavak na Informacija.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.