Roling Stounsi ipak nastavljaju turneju

Izvor: Studio B, 22.Mar.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roling Stounsi ipak nastavljaju turneju

Turneja Roling Stounsa po Australiji i Novom Zelandu, koja je otkazana zbog smrti devojke frontmena grupe Mika Džegera, Loren Skot, biće pomerena za kraj godine, prenosi BBC.

Organizator turneje je saopštio da su učinjeni "svi napori" da turneja bude nastavljena u oktobru i novembru, kao i da će novac od karata biti vraćen fanovima, ako ne budu zadovoljni novim terminima koncerata.

Veruje se da su Džeger i drugi članovi benda otputovali u SAD na sahranu devojke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koja je izvršila samoubistvo vešanjem.

U svojoj izjavi, proslavljeni pevač je rekao da "nije uspeo da razume kako je njegova ljubav i najbolji prijatelj mogla okončati život na ovako tragičan način".

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Stounsi ipak nastavljaju turneju

Izvor: Politika, 22.Mar.2014

LONDON – Turneja Roling Stounsa po Australiji i Novom Zelandu, koja je otkazana zbog smrti devojke frontmena grupe Mika Džegera, Loren Skot, biće pomerena za kraj godine, prenosi Bi-Bi-Si...Organizator turneje je saopštio da su učinjeni „svi napori” da turneja bude nastavljena u oktobru i novembru,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.