Robi Vilijams 17. juna na Ušću

Izvor: SEEcult.org, 02.Apr.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams 17. juna na Ušću

Britanska pop zvezda Robi Vilijams (Robbie Williams) nastupiće 17. juna na beogradskom Ušću, u okviru svetske turneje “Let Me Entertain You”, a prodaja ograničenog broja ulaznica po promotivnoj ceni od 3.390 dinara počinje već 6. aprila.

U organizaciji Exita i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA Produkcije, Vilijams će nastupiti u Beogradu na “lično insistiranje”, a to je jedini koncert koji će održati u regionu u okviru nove turneje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEcult.org <<
Za pozitivan ishod višemesečnih pregovora bila je presudna lična Vilijamsova želja da nastupi u Srbiji, saopštili su organizatori, koji su predstojeći spektakl na Ušću nazvali već “koncertom decenije”.

Ulaznice za beogradski koncert najniže su na celoj turneji, u okviru koje je Vilijams već rasprodao Madrid, Barselonu i Pariz.

Prodaja ulaznica počeće 6. aprila na blagajnama Eventima, a do 9. aprila biće moguće nabaviti karte po ceni od 3.390 dinara (oko 33 evra), što je trećina prosečne cene na evropskom delu turneje Vilijamsa.

Vilijams je prodao više od 77 miliona primeraka albuma širom sveta.

Sa svega 16 godina počeo je karijeru kao član benda Take That, a polovinom 90-ih, usled ogromne popularnosti, odlučio je da lansira solo karijeru. Njegovi albumi osvajali su prva mesta na britanskim i svetskim top listama, uz hitove kao što su „Feel“, „Supreme“, „Rock DJ“, „Come Undone“, „Rudebox”, „Millenium“, „Kids“, „Angels“…

Do sada je osvojio 17 Brit nagrada, čime je postao najuspešniji muzičar od kad se dodeljuju.

Ušao je 2006. godine i u Ginisovu knjigu rekorda sa 1,6 miliona prodatih ulaznica u jednom danu.

Vilijams već beleži veliki uspeh i nove rekorde svojom novom svetskom turnejom “Let Me Entertain You” tokom koje na lično insistiranje želi da obuhvati i gradove u kojima do sada još nije nastupao.

Ulaznice za koncert na Ušću, čiji je kapacitet 30.000 posetilaca, podeljene su po zonama, pa Parter A košta 4.990 dinara, a cena ulaznice za Parter B kreće od 3.990 dinara. Fan pit ima dve zone - od 5.990 dinara za 1.500 najbržih fanova, dok će svega 500 najvernijih fanova imati posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po ceni od 6.990 dinara. Toliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti. Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara.

VIP je podeljen u dve zone i ulaz na Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

(SEEcult.org)

Nastavak na SEEcult.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.