Izvor: Popboks, 22.Jan.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Rodriguez: Bruce Willis će igrati u drugom delu Grada greha

Sudeći po izjavi režisera Roberta Rodrigueza datoj za MTV News, podela uloga za nastavak filma Grad greha je pri kraju. Rodriguez je potvrdio da će u nastavku koji nosi naziv Sin City: A Dame to Kill For igrati i Bruce Willis. "Bruce se vraća, videćete ga", bilo je sve što je režiser imao da kaže na ovu temu, ne ostavljajući prostora za dodatne spekulacije.

Nastavak na Popboks...






Povezane vesti

Brus Vilis je opet u "Gradu greha"

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013

Glumac je potvrdio da će igrati i u nastavku filma "Sin City"...Reditelj nastavka filma po grafičkoj noveli Frenka Milera "Sin City: A Dame to Kill For", Robert Rodrigez, je potvrdio pisanja medija da će i Brus Vilis reprizirati svoju rolu..."Brus se vratio. Tačno je da ćete ga videti i u nastavku",...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.