Robbie Williams sprema novi album

Izvor: Kontra magazin, 21.Okt.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robbie Williams sprema novi album

Robbie Williams je potpisao novi izdavački ugovor sa izdavačkom kućom Universal Music za koju će sledeće godine objaviti novi album. Robbie je trenutno u svom studiju u Los Angelesu a album se očekuje na jesen 2012. godine. Ovo će biti njegov deveti album i prvi koji objavljuje za Universal a ne za EMI. 2002. godine Robbie je od EMI dobio astronomski ugovor vredan 80 miliona funti ali je kasnije ušao u problem sa svojim izdavačem. Za EMI je objavio album 'Reality Killed The Video Star’ 2009. godine što je prvi album u njegovoj karijeri koji nije dospeo do prvog mesta UK liste albuma. Kompilacija 'In and Out of Consciousness: Greatest Hits 1990–2010’ koju je objavio 2010. godine drugo je najprodavanije izdanje u Britaniji te godine, sa tiražom od 120000 prodatih albuma samo u prvoj nedelji prodaje.

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Robi Vilijams sledeće godine izdaje novi album

Izvor: Blic, 22.Okt.2011, 14:10

Popularni pevač Robi Vilijams najavio je da će 2012. godine izdati novi album. On je potpisao ugovor sa diskografskom kućom "Universal Music" i već uveliko radi na pesmama...Obožavatelji Robija Vilijamsa jedva čekaju jesen naredne godine. Tada će, prema najavama ove muzičke zvezde, izaći njegov...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.