Revija stvaralaštva dece i mladih 6. oktobra

Izvor: Akter, 02.Okt.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija stvaralaštva dece i mladih 6. oktobra

Revija stvaralaštva dece i mladih, 20. po redu, koja promoviše kretivan i pozitivan odnos prema slobodnom vremenu dece i mladih, biće održana 6. oktobra u Centru "Sava" u Beogradu

Od 11.00 do 17.30 biće predstavljene edukativne i kreativne radionice iz oblasti likovnih i kulturnih umetnosti na kojima će učestvovati talentovana deca, deca sa teškoćama u razvoju i marginalizovane grupe najmlađih.

Nakon toga, od 18.00 biće održan Festival najboljih, na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << će pevači, recitatori, mladi pesnici, pijanisti, orkestri, horovi, dramske grupe, grupe moderne i narodne igre pokazati svoja umeća.

Prema rečima organizatora, revija je najbolji način da se javnosti skrene pažnja na dečije stvaralaštvo.

Dirigentkinja dečjeg hora RTS-a Snežana Despotović rekla je da stariji treba da se potrude da omoguće deci da, dok su deca, budu što više deca i da je to nabolje realizovati kroz predstavljanje stvarlaštva dece i mladih.

Reviju organizuju Prijatelji dece opštine Novi Beograd kao deo Dečje nedelja 2015, uz podršku Ministarstva kulture, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, gradske uprave Beograda i opštine Novi Beograd.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.