Reper Hevi Di umro u 44. godini

Izvor: Blic, 09.Nov.2011, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper Hevi Di umro u 44. godini

Jedan od najuticajnijih repera devedesetih, Hevi Di, preminuo je juče od posledica upale pluća, od 44 godini.

Reper Dvajt Arington Majers (44), koji je publici poznat po hitovima "Now That We Found Love" i "Got Me Waiting", preminuo je juče oko podneva u bolnici, u koju je primljen zbog poteškoća sa disanjem.

Vraćajući se iz kupovine, Hevi Di se peo uz stepenice, kada je počeo teško da diše. Njegov komšija, dizajner Adam Mils, pronašao ga je naslonjenog na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gelender i uzeo ga u naručje, a drugi stanari su pozvali hitnu pomoć.

Kada je primljen u bolnicu, muzičar je bio svestan i žalio se da ne može da diše. Nedugo nakon toga je preminuo, a kao uzrok smrti lekari su naveli upalu pluća Policija sada istražuje detalje smrti u njegovom domu na Beverli Hilsu.

Hevi Di je početkom oktobra nastupao na koncertu u čast Majkla Džeksona, gde je pevao sa njegovom sestrom Latojom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo reper Hevi Di

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2011

LOS ANĐELES -..Reper Hevi Di, koji je postigao uspeh tokom 90-tih godina prošlog veka i koji ima mnogo popularnih pesama kao što je ''Now That We Found Love'', preminuo je u 44. godini, prenele su danas agencije...U saopštenju poručnika policije sa Bevrli Hilsa, Marka Rouzena navodi se da su komšije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.