Izvor: Danas, 08.Jul.2023, 16:35

Recept za domaći kremast sladoled od vanile

Sladoled koji ste sami pripremili kod kuće može da bude pun pogodak, ali i potpuni promašaj. Možda niste znali da je za sladoled bez sitnih komadića leda važno da se sladoled zamrzne što pre. Zbog toga se preporučuje da dobro ohladite posudu za sladoled, ohladiti sve sastojke, kao i ostavite smesu preko noći u zamrzivaču, piše punkufer.dnevnik.hr.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.