Rambov album besplatno na Internetu

Izvor: B92, 04.Avg.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambov album besplatno na Internetu

Alternativni muzičar Rambo Amadeus objavio je linkove za besplatno skidanje sa interneta njegovog albuma "Hipišizik metafizik" koji je PGP RTS nedavno objavio na CD-u na svom sajtu www.ramboamadeus.com.

"Svima koji se uprkos primamljivom mirisu besplatnog mp3 grožđa odluče da kupe original, iskreno čestitamo na čvrstini karaktera", saopštio je Rambo.

Muzičar čije je pravo ime Antonije Pušić upozorio je da svi koji po sajtovima "kače" muziku besplatno, ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treba da imaju u vidu da je sa svojim saradnicima u proizvodnju novog CD-a uložio "neki rad, neko vrijeme i neku lovu".

"Malo se osjećamo kao seljaci koji su radili naporno oko vinograda čitave godine, a onda im neko uleti i razreže ogradu od vinograda prepuštajući urod sajber putnicima namjernicima", istakao je Rambo Amadeus.

Odluku da objavi linkove za besplatno skidanje albuma "Hipišizik metafizik", Rambo je objasnio time da ga teši činjenica da će tako pokazati da u njegovom timu nisu "baš kompletne budale", jer im je "jasno šta se zbiva u sajber svijetu".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rambo "vinogradar" poklanja novi album

Izvor: Mondo, 04.Avg.2008

Svetski Mega Car Rambo Amadeus, rešio je da obraduje svoje fanove tako što je na svom sajtu objavio linkove sa kojih mogu besplatno da skinu njegov poslednji album 'Hipišizik Metafizik'.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.