Prvih 88 sekundi Ratova zvezda (VIDEO)

Izvor: B92, 28.Nov.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvih 88 sekundi "Ratova zvezda" (VIDEO)

Dugo očekivani prvi promotivni video materijal za film “Ratovi zvezda: Epizoda VII” danas je predstavljen svetu. Evo šta vas čeka u sedmoj epizodi…

Novi nastavak popularne naučno-fantastične sage u domaće bioskope stiže 17. decembra 2015. godine, najavio je distributer Taramaunt film.

Epizoda VII nastavlja se tamo gde je stao film iz 1983. godine, "Povratak Džedaja", i nastaviće priču o Luku Skajvokeru, Hanu Solou, Princezi Leji, R2D2, C-3PO... Osim pregršt >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zanimljivih scena koje osim impresivne estetike nagoveštavaju i uzbudljivu radnju, u najavi se kao naratori čuju i glas Benedikt Kamberbač, pišu svetski mediji. Time se otvara kutija puna mogućih iznenađenja, s obzirom na to da se Kamberbačevo ime nije našlo na listi novih glumaca koji se pojavljuju u sedmoj epizodi.

Kompanija Volta Diznija, koja sada stoji iza “Ratova zvezda”, saopštila je 6. novembra da će upravo “Star Wars: The Force Awakens” (prim. prev. “Ratovi zvezda: Buđenje sile”) biti naziv novog filma čiju režiju potpisuje Džej Džej Abrams.

Novi nastavak osim veterana Harisona Forda, Marka Hamila i Keri Fišer prižio je šansu i plejadi mladih glumaca i glumica kao što su Adam Drajver, Oskar Ajzak, Endi Serkis, Lupita Njongo…

Još kada je krajem 2012 saopšteno da je kompanija "Lucasfilm Limited" reditelja Džordža Lukasa prodata za četiri milijarde dolara studiju Volta Diznija, svet je sa nestrpljenjem čekao na svaki novi detalj vezan za "Ratove zvezda".

Sedmu epizodu, čiji je zvanični naslov "Star Wars: The Force Awakens", režira Džej Džej Abrams, dok su scenario zajedno napisali , a Abrams i Lorens Kasdan ("Otimači izgubljenog kovčega", "Imperija uzvraća udarac", "Povratak Džedaja").

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konačno: video prikaz Ratovi zvezda: Epizoda VII

Izvor: Economy.rs, 28.Nov.2014

Dugo očekivani prvi promotivni video materijal za film “Ratovi zvezda: Epizoda VII” danas je predstavljen svetu. Evo šta vas čeka u sedmoj epizodi.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.