Prvi trejler za TV seriju Pod kupolom

Izvor: Art-anima.com, 12.Feb.2013, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi trejler za TV seriju "Pod kupolom"

Prvi trejler za igranu seriju, koja se snima prema romanu "Pod kupolom" Stivena Kinga, emitovan je 03. februara na TV mreži CBS tokom Superboula.

Trejler u trajanju od 16 sekundi upućuje gledaoce na zvanični sajt serije, underthedome.com, na kome je moguće videti satelitski snimak kupole i njene unutrašnjosti.

Roman "Pod kupolom" donosi priču o malom gradu u Mejnu nad kojim se iznenada pojavljuje neprobojna prozirna kupola. Stanovnici gradića pokušavaju da prežive >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << u postapokaliptičkim uslovima, dok tragaju za odgovorima šta je nevidljiva barijera, otkud ona tu i da li će i kada biti uklonjena.

Uvodna epizoda, koju je režirao Nils Arden Oplev - reditelj filma "Devojka sa tetovažom zmaja" - biće emitovana na CBS-u 24. juna 2013. godine.

Scenario za trinaestodelnu seriju napisao je poznati strip scenarista Brajan K. Von, a produkciju vrši producentska kuća "Amblin Entertainment" Stivena Spilberga.
 

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.