Prvi trejler iz filma o Džeksonu

Izvor: B92, 15.Sep.2009, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi trejler iz filma o Džeksonu

Fim o nedavno preminulom pop pevaču Majklu Džeksonu pod nazivom "This is it" u našim će bioskopima biti prikazan premijerno na "Cinemaniji", a kao najavu ovog ostvarenja distributerska kuća "Tuck" omogućila vam je da pogledate titlovani trejler.

Film o "Kralju popa" Majklu Džeksonu je napravljen na osnovu snimaka i fotografija poslednjih priprema za „This is it”, seriju od pedeset koncerata koje je pevač planirao da održi u "O2" areni u Londonu 2009. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Većina fotografija iz filma snimana je u junu 2009. godine u Stejpls centru u Los Anđelesu i u Forum centru u Inglvudu.

Džeksonovi fanovi i ljubitelji muzike kroz ovaj film imaju priliku da dožive izuzetan osećaj i mogućnost da iza scene pogledaju umetnika, njegov tim, probe za nastupe i spektakularnu binu.

Film "This is it” kod će nas biti premijerno prikazan u okviru filmske revije "Cinemania", a na redovnom bioskopskom repertoaru će se prikazivati od 19. oktobra, ali svega dve nedelje.

Trejler možete pogledati putem ovog linka -kliknite ovde

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.