Promo cena ulaznica za Lovefest JOŠ SAMO DANAS DO PONOĆI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promo cena ulaznica za "Lovefest" JOŠ SAMO DANAS DO PONOĆI!

Požurite!

Do "Lovefesta", jednog od najvećih festivala u regionu ostalo je još samo tri nedelje, a izgleda da ovog leta cela Srbija kreće put Vrnjačke Banje. Zato je promo cena trodnevnog paketa moguća samo još danas do ponoći, a već od 11. jula cena karte će poskupeti.

Prema rečima organizatora za Lovefest koji će ove godine biti održan od 1. do 3. avgusta vlada nezapamćeno interesovanje, ali to i nije iznenađenje s obzirom na činjenicu da u Vrnjačku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Banju dolaze najtraženija svetska imena među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Richie Hawtin, Rodhad, Seth Troxler, Jamie Jones, Bajaga, Dubioza kolektiv, Senidah i mnogi drugi.

Ulaznice se mogu kupiti jednostavnim klikom putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) ili Gigstixa. Osim muzičkog spektakla i ove godine najavljena je produkcija na zavidnom svetskom nivou i iznenađenja na koja smo već navikli godinama. Organizatori podsećaju da je zbog komfora posetilaca broj karata ograničen. Zato požurite, ako želite da budete deo ovog spektakla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.