Priča o odrastanju

Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča o odrastanju

Sutra (20) na sceni Malog pozorišta „Duško Radović" je premijera predstave „Tinejdž klub, istine o odrastanju" Nikole Zavišića u režiji Elizabete Zemljić.



Na pitanje „Blica" u čemu je suština priče pisac je odgovorio: „U hormonima. Komad nema klasičnu dramsku strukturu a bavi se pitanjima koja pritiskaju tinejdžere a svode se u osnovi na to hoćemo li biti nešto ili nećemo biti ništa i kako očuvati identitet pod pritiscima sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odraslih."

Rediteljka Zemljić, koja je odrasla u Malmeu kaže da je imala u vidu sličnost između tinejdžera ovde i u Švedskoj: „Njihova osećanja su uvek veoma duboka bez obzira gde živi. I teme su im iste; ljubav škola, prijatelji, muzika, odnos prema odraslima..." Uloge tumače: Vladislava Đorđević, Marko Janjić, Nemanja Oliverić, Jelena Petrović, Mila Manojlović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.