Preminuo legendarni šoumen Brus Forsajt (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo legendarni šoumen Brus Forsajt (FOTO, VIDEO)

Njegov život je bio zanimljiviji od svakog filmskog scenarija!

Veliki šoumen i jedno od najpoznatijih TV lica Brus Forsajt, preminuo je u četvrtak uveče u 89 godini, usled komplikacije sa upalom pluća posle lečenja od raka", izjavio je publicista Harlan Bol.

Popularnom pevaču pozlilo, otkazao nastup!

Posle dve životno ugrožavajuće aneurizme, činilo se da je Forsajtu bolje, te je i njegov portparol uveravao javnost da se poznati glumac oporavlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

BBC News - Sir Bruce Forsyth dies aged 89#RIP https://t.co/Cix1vqtOPR

Uspešno je vodio šou program  "The Generation Game", kvizove " Play Your Cards Right" i "The Price Is Right and You Bet"!

Od 1976. do 1981. u seriji "Čarlijevi anđeli" davao je glas šefu Čarliju, čiji lik nikada nije prikazan i koji je svojim lepim detektivkama zadatke davao preko telefona.

Forsajt je počeo karijeru četrdesetih a zapaženu ulogu imao je 1955. godine u filmu Alfreda Hičkoka "Nevolje s Harijem".

Tvorac je izraza "Drago mi je da vas vidim" koji je u svom dovitljivom stilu pretvorio u "Vidim vas drago"!



Brus je bio Ginisov rekorder za najdužu televizijsku karijeru muškog zabavljača, u više navrata je bio ličnost godine, a  titulu sera je dobio 2011. godine.

Prateći ga uz uspehe i kasnije bolest, sve vreme je uz televizijskog veterana bila njegova verna supruga Vilnelija.

"Nisam spremna da ga izgubim. Uplašena sam zbog Brusovog zdravstvenog stanja. Teško hoda i krhkog je stanja, ali mi se još uvek smejemo i pričamo. Najvažnije je da se on oporavlja, bol je više emocionalne prirode, ponekad plačemo zajedno, ali uglavnom se slatko smejemo", rekla je nedavno u emotivnom intervjuu, tom prilikom dodavši da i ne želi previše da razmišlja o mogućim komplikacijama sa nadom da će se pripremiti kada kobni momenat dođe.

British TV Hose Bruce Forsyth Dead at 89 https://t.co/cTvAhG5WyI

Sasvim nenadano nas je NAPUSTIO POZNATI GLUMAC! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

Voljeni TV prezenter je bio oženjen sa Peni Kalvert sa kojoj ima tri kćerke, a kasnije se oženio bivšom koleginicom iz popularnog šou progrmama sa kojom ima dvoje dece.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.