Preminuo holivudski producent, pao sa 27. sprata

Izvor: B92, 23.Jun.2020, 08:41

Preminuo holivudski producent, pao sa 27. sprata

Holivudski producent Stiv Bing umro je u 56. godini posle pada s 27. sprata zgrade u Los Anđelesu, javio je TMZ.

Prema pisanju medija, Bing je patio od depresije i izvršio je samoubistvo. Ni u policiji ni u okruženju preminulog ova informacija nije potvrđena.

Bing je finansirao film Toma Hanksa "Polar ekspres", "Uhvati Kartera" sa Silvesterom Staloneom, kao i dokumentarac Martina Skorsezea "Shine a light".

Producent je imao dete sa britanskom glumicom Elizabet Harli i bivšom teniserkom Lizom Bonder.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holivudski producent Stiv Bing preminuo nakon pada sa 27. sprata

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2020

Holivudski producent Stiv Bing umro je u 56. godini posle pada s 27. sprata zgrade u Los Anđelesu, javio je TMZ...Prema pisanju medija, Bing je patio od depresije i izvršio je samoubistvo. Ni u policiji ni u okruženju preminulog ova informacija nije potvrđena...Bing je finansirao film Toma Hanksa...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.