Premijera predstave Nije smrt biciklo ( da ti ga ukradu )

Izvor: Studio B, 17.Jun.2011, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera predstave "Nije smrt biciklo ( da ti ga ukradu )"

Posle komada „Beogradska trilogija", "Supermarket", "Skakavci" i "Barbelo, o psima i deci", JDP predstavlja još jednu novu dramu Biljane Srbljanović - "Nije smrt biciklo (da ti ga ukradu)".

Nakon večerašnje premijere, predstava u režiji Slobodana Unkovskog, u ovoj sezoni igraće se još 18, 21, i 23. juna.

Biljana Srbljanović i dalje je posvećena svojim likovima, u kojima kaže ima i dela nje i ljudi iz njenog okruženja. To su nedorasli sredovečni slabići, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << žene zarobljene u začarane krugove svojih neostvarenih brakova, starci koji za sebe grabe budućnost koju neće dočekati i njihova deca, zatočena u odnosima iz prošlosti koje ne mogu da preovladaju, kao i samozaljubljeni, ambiciozni političari.

Predstavu "Nije smrt biciklo (pa da ti ga ukradu)", režira Slobodan Unkovski, kojeg publika Jugoslovenskog dramskog pozorišta zna po ostvarenjima kao što su "Pozorišne iluzije", "Bure baruta", "Šine". I u glumačkoj postavi su zvezde: Anita Mančić, Voja Brajović, Branislav Lečić, Svetlana Bojković i drugi.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.