Izvor: Glas javnosti, 24.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera filma „Miloš Branković“

BEOGRAD - Tri nova filma stižu u beogradske bioskope tokom septembra, među kojima je i domaća drama „Miloš Branković“ reditelja Nebojše Radosavljevića, najavljeno je juče iz distributerske kuće „Tak vižn“.

Film „Miloš Branković“, koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Festu, publika će u bioskopima moći da pogleda od 25. septembra. To je priča o teškim vremenima u Srbiji sa početka 21. veka, kada mladi čovek, koji želi da bude uspešan arhitekta, postaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << predmet maltretiranja ulične bande i žrtva prevare, a glavne uloge tumače Miloš Vlalukin, Jovana Stipić, Nebojša Milovanović, Nada Šargin, Petar Božović...

U Dom sindikata stiže američka komedija „Uhvati Smarta“ Pitera Sigala, čija premijera je zakazana za 27. avgust, a glavne uloge igraju Stiv Karel i En Hatavej.

Od 4. septembra publika će moći da gleda novu porodičnu avanturu „Put u središte zemlje“ reditelja Erika Breviga, u kome glavnu ulogu tumači Brendan Frejzer.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.