Premijera Milinkovićevog Zduhača

Izvor: B92, 19.Mar.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera Milinkovićevog "Zduhača"

Film „Zduhač znači avantura", romantična muzička komedija reditelja i scenariste Milorada Milinkovića biće premijerno prikazan 5. aprila u Centru „Sava" u Beogradu.

Glavni junaci ovog ostvarenja su gimnazijalci koji provode nezaboravan raspust pun avantura, na putu ka velikom rok festivalu. U isto vreme jedan producent (Marko Živić) i reditelj (Nikola Kojo) snimaju reklamu u ekstremnim situacijama sa Marijom (Jelisaveta Orašanin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ) i Sindi (Katarina Ilić).

Lik zvani Zduhač (Nikola Pejaković) postaje saputnik gimnazijalaca Uroša (Vujadin Milošević) i Nenada (Zlatan Vidović) „osveženih" sokom od kleke. Zamena identiteta sa novom rep zvezdom G Spot Tornadom (Srđan Todorović) dovodi do novog urnebesnog zapleta.

U glumačkom ansamblu su i Marko Gvero, Slobodan Tešić, Mirka Vasiljević i drugi.

Film je sniman tokom leta prošle godine na nekoliko lokacija, kao što su Banja Luka, Trebinje i Beograd, u saradnji agencija „Aquarius Ogilvy" iz Banja Luke i „Rekreativne produkcije" iz Beograda.

Reditelj Milorad Milinković do sada je snimio nekoliko filmove „Mrtav ’ladan", „Potera za Srećkom" i „Čitulja za Eskobara".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.