Premijera Fast and Furious 9 ponovo odložena VIDEO

Izvor: B92, 09.Mar.2021, 21:43

Premijera "Fast and Furious 9" ponovo odložena VIDEO

Fanovi franšize "Fast and Furious" još će čekati na premijeru najnovijeg nastavka - ona je ponovo odložena.

Zvanična potvrda o odlaganju premijere je stigla nekoliko dana nakon što je američki predsednik Džo Bajden rekao da će do kraja maja biti dovoljno vakcina protiv koronavirusa za sve odrasle osobe u Americi.

Ukoliko to bude slučaj, bioskopi će se otvoriti u junu, pa je zato i odlučeno da se premijera filma "Fast and Furious 9" pomeri sa 28. maja na 25. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jun, prenosi portal Kliks.

Jedini blokbaster koji bi trebalo pre toga da se pojavi, jeste Marvelov film "Black Widow", a premijera se očekuje 7. maja.

U tom slučaju bi "F9" privukao publiku "gladnu" filmova kada se bioskopi otvore u punom kapacitetu, naravno, pod uslovom da sve ide prema planu.

U novom filmu glume Vin Dizel, Džon Sina, Helen Miren, Šarliz Teron i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.