Premijer traži da ostanu nacionalne penzije

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2016, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer traži da ostanu nacionalne penzije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od poslanika Skupštine Srbije da ne ukidaju priznanja za izuzetan doprinos u kulturi, potvrđeno je večeras Radio-televizije Srbije (RTS).Kako je preneo RTS, Vučić je kazao da "više vredi jedna Milena Dravić nego 30-40 grešaka koje su napravile prethodne vlade".RTS nezvanično saznaje i da će zbog toga članovi skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje u amandmanima zatražiti da se ta priznanja ne ukidaju.Poslanici Skupštine Srbije završili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su sinoć načelnu raspravu o izmenama i dopunama Zakonu o kulturi, kojim se predviđa ukidanje nacionalnih penzija, a nakon što Odbor za kulturu i informisanje nije prihvatio te izmene i dopune.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić: Više vredi jedna Milena Dravić nego...

Izvor: Mondo, 11.Feb.2016, 09:47

Premijer Aleksandar Vučić zatražio je od poslanika Skupštine Srbije da ne ukidaju priznanja za izuzetan doprinos u kulturi...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Predsednik vlade je, kako navodi RTS, parlamentarcima posle burne rasprave o izmenama Zakona o kulturi, poručio da "više vredi jedna Milena...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.