Predstava o ljubavi migranta i Beograđanke VIDEO

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava o ljubavi migranta i Beograđanke VIDEO

Ko je pre par dana bio u Zvezdara teatru, mogao je premijerno da vidi kako izgleda ljubav jednog migranta i Beograđanke. Predstava ''Ljubav u Savamali'' nastala je po motivima Ivana Lalića koji je tokom migrantske krize pružao pomoć izbeglicama sa Bliskog istoka. Utiske sa premijere sumirale su glumice predstave Lena Bogdanović i Mina Sovtić.

Mlada glumica Mina Sovtić otkrila je da je ovu ulogu u Zvezdara teatru dobila tako što je prošla kroz ozbiljan kasting.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Sve devojke sa fakulteta smo dobile poziv za kasting. Čim sam videla taj odlomak koji smo radile za kasting, duboko sam osećala da je to nešto što bih želela da radim. Pripremila sam se. Onda sam čula da im treba muškarača. Tako da sam bila u fazonu da nema šanse, al' sam zato i bila rasterećena", prisetila se Mina Sovtić.

Ona je sa koleginicom Lenom Bogdanović za tv Prva govorila o ovom komadu, pripremi predstave, kolegama, predrasudama i ljubavi.

Više o tome, pogledajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.