Poznati glumac u novom filmu doživljava potpunu transformaciju / VIDEO

Izvor: B92, 25.Apr.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati glumac u novom filmu doživljava potpunu transformaciju / VIDEO

U najnovijem trejleru za film "Venom", reditelja Rubena Flajšera, popularni glumac Tom Hardi pojavljuje se u ulozi Edija Broka, lika koji u jednom trenutku poprima prilično zastrašujući oblik.

On postaje Venom, vanzemaljac strip junak iz Marvelovog univerzuma sačinjen od sluzave materije koja mu omogućava da se pretvori u svog domaćina.

Venom se godinama pojavljuje u stripovima i jedan je od glavnih Marvelovih likova. Njegov prvi domaćin bio je Spajdermen, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se konačno odvojio od Venoma kada je shvatio da ovaj želi da naudi ljudima, a ne da ih zaštiti.

Osim Hardija, uloge u filmu tumače Mišel Vilijams, Riz Ahmed, Skot Hejz i Rid Skot.

U svetsku bioskopsku dostribuciju, "Venom" kreće 5. oktobra ove godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.