Ponovo radi FIST radio

Izvor: SEEcult.org, 27.Nov.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo radi FIST radio

FIST radio, internet radio stanica studenata Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, ponovo počinje emitovanje programa  od 27. novembra do 6. decembra.

FIST radio osnovan je 2008. godine i od tada predstavlja značajnu platformu za praktičan rad i obuku studenata u oblasti radio produkcije.

Ove godine emitovaće sedmodnevni program, čiji su autori studenti treće godine smera Menadžment i produkcija pozorišta radija i kulture, dok su njihove kolege sa četvrte godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEcult.org << urednici programa.

Program čine emisije zabavnog, informativnog i muzičkog karaktera.

U emisiji “Suočavanje” debatovaće se o društvu, kulturi, medijima, politici, dok će muzičke emisije biti prožete DJ setovima Jana Nemečeka (Srbija) i dua Raum.null koji čine Chris Bruckmayr (Austrija) i Dobrivoje Milijanović (Srbija).

FIST radio pokrenut je prvobitno kao deo programa Festivala internacionalnog studentskog teatra, čije će naredno izdanje biti održano na proleće 2016. godine.

Linkovi za slušanje:

http://85.25.154.136:5555

http://85.25.154.136:5557

(SEEcult.org)

Nastavak na SEEcult.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.