Pomozite Bani Boju da pronađe brata

Izvor: B92, 09.Nov.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozite Bani Boju da pronađe brata

Najnoviji album grupe "The Residents" prati serija video snimaka o osobi pod pseudonimom "Bani Boj" (Bunny Boy), koja pokušava da pronađe svog brata Harvija (Harvey).

Već nekoliko meseci članovi benda postavljaju snimke o Harvijevom nestanku na sajt "Youtube", koje prate detalji o njegovoj opsesiji religijom i Apokalipsom, kao i opis komplikovanih porodičnih odnosa.

Trenutno je Bani Boj u velikoj dilemi: da li da krene na evropsku turneju sa grupom "The Residents", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i u Grčkoj, ili možda u Beogradu, potraži svog brata? Naime, Harvi je poslednji put viđen na jednom grčkom ostrvu, na kojem je provodio odmor sa kćerkom i suprugom. Ukoliko imate neke informacije o Harviju ili želite da pomognete Bani Boju da donese odluku da li da krene sa "Residentsima" u potragu, pišite na imejl adresu: wearedoomed666@gmail.com.

Potraga se može pratiti i na sajtu "Popboks", a fanovi koji budu pažljivo pratili potragu mogu da osvoje karte za koncert koji će se održati u Domu omladine Beograda 18. novembra.

Ulaznice za koncert grupe "The Residents" mogu se kupiti po ceni od 1200 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni Doma omladine (ulaz iz Makedonske).

Slušajte The Residents na B92.Fm

Više o ovoj temi: Koštunica zaintrigiran Rezidentsima

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.