Počinje Szin festival u Segedinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2009, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje "Szin" festival u Segedinu

SEGEDIN - U sredu, 26. avgusta počinje festival "Segedinski omladinski dani" koji će trajati do 29. avgusta, a održaće se na novosegedinskom kupalištu, na obali Tise. "Szin" festival zatvara mađarsku festivalsku sezonu koncertima bendova i solo izvođača.

Na festivalu će nastupiti na osam bina preko 200 izvođača, a između ostalih i Gabriela Silmi, Mejsi Grej, Guano Ejps, Ruskaja, Deladap, Evil Najn, Spiler, Sančejs, Blek San Empajer i mnogi drugi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ovogodišnji festival na diskretan način će svoj duh i atmosferu pozajmiti novom filmu Roberta Koltaija, čiji će jedan deo biti sniman na novosegedinskom obalskom kupalištu, u vreme "Szin" festivala.

Dnevne karte mogu se kupiti po ceni od 23 evra, a kompleti karata po ceni od 62 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.