Izvor: SEEcult.org, 03.Okt.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela 15. Balkanima

Evropski festival animiranog filma “Balkanima” počeo je 2. oktobra u Domu kulture “Studentski grad” u Beogradu izložbom posvećenom novoj srpskoj animaciji, koja predstavlja i radove nekih od domaćih ostvarenja u takmičarskom programu, kao što su filmovi “Muzičke traume” Miloša Tomića, “Eho” Boriše Simovića i Koste Rakićevića i “Neputovanja” Nikole Majdaka i Ane Nedeljković.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Počela 15. "Balkanima"

Izvor: B92, 03.Okt.2018

Evropski festival animiranog filma "Balkanima", 15. po redu, počeo je u utorak uveče u Domu kulture "Studentski grad" i tom prilikom je u Velikoj galeriji DKSG otvorena izložba “SEDAM - Nova srpska animacija: proces rada”...U prepunoj Velikoj sali festival je otvorio v.d. direktora Doma kulture...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.