Pixar umalo obrisao Toy Story 2

Izvor: B92, 17.Maj.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pixar umalo obrisao Toy Story 2

Ako ste ikada izgubili, recimo, nedovršen Word dokument ili jedini primerak eseja, dobro vam je poznata panika koja nastaje iz takve situacije. Zamislite da ste tako izgubili ceo film.

Desilo se da je osoblje Pixar studija umalo izbrisalo drugi deo animiranog filma Priča o igračkama (Toy Story 2) tako što je neko aktivirao komandu koja briše sve fajlove iz sistema. Tokom onoga što je neopisivo podsećalo na izbledelu fotografiju Martija Mekflaja i njegove porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Povratku u budućnost, osoblje je videlo kako Vudijev šešir polako nestaje pre nego što je postao sasvim nevidljiv. Ubrzo su ga pratili Baz, gospodin Krompiroglavi, Hem i Reks. Osoblje je bilo prestravljeno: trebalo bi 30 ljudi da radi duže od godinu dana da bi se ponovo stvorio izbrisani film.

Bez mogućnosti da vrati vreme unazad, Oren Džejkob (Oren Jacob), pomoćnik glavnog animatora i Galin Suzman (Galyn Susman), glavni animator, priskočili su u pomoć. Na nesreću, otkrili su da je back-up prestao da funkcioniše prošlog meseca. Međutim, tad se Džejkob setio da je Galin veliki deo posla radila od kuće zbog svoje bebe, Eli. Da li je njen PC ono što im je trebalo?

Nakon pažljivog pakovanja softvera iz Pixarovog studija, par se nervozno dovezao do doma Suzmanove gde su povezali sisteme zajedno, tražeći fajlove koji nedostaju i uspeli su da sačuvaju film. Beba koja spašava dan? Zvuči kao tipičan piksarovski zaplet.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pixar umalo obrisao Toy Story 2

Izvor: Lajk.ba, 17.Maj.2012

Ako ste ikada izgubili, recimo, nedovršen Word dokument ili jedini primerak eseja, dobro vam je poznata panika koja nastaje iz takve situacije. Zamislite da ste tako izgubili film

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.