Petrol u Hrvatskoj, Majke u Srbiji

Izvor: B92, 07.Feb.2011, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrol u Hrvatskoj, Majke u Srbiji

Koncertni "Krš i lom" Partibrejkersa, kao i debitantski CD albumi srpskih sastava Petrol, Repetitor i drugih, pojaviće se prvi put u Hrvatskoj zahvaljujući ugovoru beogradskog izdavača "Odličnog hrčka" i zagrebačkog "Dancing Bear".

"'Odličan hrčak' i 'Dancing Bear' potpisali su ugovor o međusobnom zastupanju i saradnji, kako na polju izdanja tako i na koncertnoj promociji bendova koje ove kuće zastupaju", saopštio je danas "Kontra magazin".

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je najavljeno, u Hrvatskoj će se pojaviti i CD prvenci alternativaca Žene kese, Nežni Dalibor, Stuttgart Online, Multietnička atrakcija, Trance Balkan Desorganisation, kao i albumi Popečitelja, koje je prethodno u Srbiji objavio "Odličan hrčak".

Sa druge strane u Srbiju iz Hrvatske stižu CD albumi garažne rok grupe Majke "Put do srca sunca", "Vrijeme je da se krene", "Razum i bezumlje" i "Unplugged", sva izdanja Bambi molesters, Gatuza, Erotic Biljan and His Heretics i Kawasaki 3p.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.