Izvor: SEEcult.org, 23.Nov.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrijin venac premijerno u Ateljeu 212

Predstava “Petrijin venac”, prema romanu Dragoslava Mihailovića, u dramatizaciji Mile Mašović Nikolić i režiji Bobana Skerlića, biće premijerno izvedena 24. novembra u Ateljeu 212, a na scenu će dovesti tri Petrije – mladu, gradsku i udovicu, koje predstavljaju tri lica jedne žene u različitim fazama života i na različitim mestima u društvu.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Premijera predstave "Petrijin venac" u Ateljeu 212

Izvor: B92, 23.Nov.2018

Predstava "Petrijin venac" nastala po delu Dragoslava Mihailovića u režiji Bobana Skerlića biće premijerno izvedena 24. novembra na sceni Ateljea 212, navaljeno je na konferenciji za medije u tom beogradskom pozorištu..."Petrijin venac" je već imao premijeru u Ateljeu 212 1976. godine kada je adaptaciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.