Pan teatar slavi 21. rođendan onlajn predstavama

Izvor: B92, 03.Apr.2020, 15:15

Pan teatar slavi 21. rođendan onlajn predstavama

Pozorište “Pan teatar” 4. aprila slavi svoj 21. rođendan, a kako zbog aktuelne situacije neće moći da nastave tradiciju igranja besplatne predstave pred publikom, odlučili su da je emituju onlajn.

"Ovog puta za Dan pozorišta pripremio opet besplatnu predstavu za decu, samo u drugačijoj formi. U dane vikenda, 4. i 5. aprila, deca će na našoj veb stranici moći da pogledaju “Tri praseta, koja će biti dostupna 48 sati - od subote u 8 časova do nedelje uveče u ponoć", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najavljuju iz Pan teatra.

Od uvođenja vanrednog stanja, ovo pozorište u uslovima izolacije snima i emituje na svojoj veb stranici i na jutjub kanalu seriju kratkih formi pod nazivom "Boka i Čeda čitaju basne".

Serija je namenjena deci predškolskog i školskog uzrasta, a svakog petka postavljaju novih pet epizoda.

Emitovanje je počelo 20. marta na Dan pozorišta za decu i mlade, postavljeno je već 10 epizoda, a snimljeno je i spremno za emitovanje još 10.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.