PROMOCIJA IZDANJA NIŠKOG FAKULTETA UMETNOSTI

Izvor: kult-URA.com, 12.Dec.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOCIJA IZDANJA NIŠKOG FAKULTETA UMETNOSTI

Promocija izdanja Fakulteta umetnosti u Nišu održaće se u sredu 14. decembra u 13:30 sati u sali br. 6 na Fakultetu umetnosti u Nišu, Kneginje Ljubice 10. Na promociji će biti prezentovana dva štampana i dva diskografska izdanja.

Na promociji posebnog izdanja Fakulteta “Priče o njima” autora Tomislava Aleksića, govoriće recenzent Vidosav Vice Petrović, priređivač Igor Aleksić i upravnik Izdavačkog centra Danijela Zdravić Mihailović.
“Rukopis Priče o njima priređen je iz legata Tomislava Aleksića i po sadržajnosti je obiman jer je u njemu – kroz obilje istinitih anegdota, dijaloga, fragmenata iz života muzičkih umetnika, kao i detalja o stvaranju i interpretiranju muzikih dela,...

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

Promocija knjiga i muzičkih izdanja Fakulteta umetnosti u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2016, 14:33

Posebno izdanje „Priče o njima“, bibliografija, kao i dva diskografska izdanja, „Fantazija“ i „Preludijum za jedno majsko sećanje“, biće predstavljena 14. decembra na niškom Fakultetu umetnosti. Promocija će početi u 13:30 sati...Na promociji posebnog izdanja autora Tomislava Aleksića,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.