PREMIJERNI KONCERT SESTARA MLADENOV U SALI NIŠKOG SIMFONIJSKOG ORKESTRA

Izvor: kult-URA.com, 15.Sep.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERNI KONCERT SESTARA MLADENOV U SALI NIŠKOG SIMFONIJSKOG ORKESTRA

Mlade umetnice iz Niša Marijana Mladenov (sopran) i Olga Mladenov (violina) će se u utorak, 16. septembra, predstaviti Nišlijama u sali simfonijskog orkestra, sa početkom od 20h. Sestre Mladenov će nastupiti uz klavirsku pratnju mr Dragane Đorđević, dok će kao gost na koncertu nastupiti Bojan Mladenović.
Publika će ovom prilikom imati priliku da čuje kompozicije Dvoržaka, Bramsa, Kunekea, Sindinga.
Marijana Mladenov je nižu i srednju muzičku školu, kao i Fakultet umetnosti na odseku za solo pevanje, završila u Nišu, a od 2012. godine je na master studijama na Folkvang Univerzitetu u Esenu (Nemačka). Dobitnica je više nagrada i priznanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu.
Olga Mladenov je...

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

Sestre Mladenov „Premijerno“ u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 16.Sep.2014, 10:45

„Premijerni koncert“ Olge i Marijane Mladenov, sestara iz Niša koje žive i studiraju u Nemačkoj, očekuje nas uskoro u dvorani Simfonijskog orkestra u Nišu. Na klaviru će ih u izvođenju kompozicija Dvoržaka i Bramsa pratiti Dragana Đorđević, profesorka Kamerne muzike na Falkultetu umetnosti...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.