PREDSTAVA “CRVENKAPA” PREMIJERNO U POZORIŠTU LUTAKA

Izvor: kult-URA.com, 18.Mar.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVA “CRVENKAPA” PREMIJERNO U POZORIŠTU LUTAKA

Pozorište lutaka u Nišu obeležava Svetski dan pozorišta za decu i mlade premijernim izvođenjem predstave “Crvenkapa”, 20. marta. Premijera je zakazana za 19h, dok će predstava pretpremijerno biti odigrana dan ranije, u četvrtak, 19. marta od 18h.
Predstava “Crvenkapa” je urađena po motivima istoimene bajke i namenjena je deci školskog uzrasta, ali i svim roditeljima. To je priča o današnjoj devojčici, Crvenkapi, koja odrasta i koja po prvi put odlazi sama kod bake u grad, kreće u život. Put odvajanja i osamostaljivanja je trnovit, neizvestan i pun iskušenja. Na tom putu nailazi i na različite ljude, dobre, ali i zle poput zveri – vukova. Upada u različite situacije, upoznaje pravi, crno-beli svet....

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.